Klädbytardag

"Ska vi byta kläder ska vi byta kläder med varann, en stringtrosa mot en kalisong ett bh-band mot en tygig hand (annat ord för handske). Ska vi byta kläder med varann?"
Jajemen det var en lite modernare variant av låten " Ska vi byta grejer med varann?" En bra låt tycker jag, bra låt med ett bra budskap. För både miljön och lilla portmonäns skull. Sen måste det ju inte promt sluta som det gjorde i min egen tillverkade låt högst upp, vi kan väll göra som vi gör allra mest i det avlånga landet Sverige vara lite LAGOM, göra lite LAGOM.
Jag var lite lagom i söndags på Uppsala Ekodagar, där det fanns tillfälle att byta kläder med varann. Det gick således till som följande: Man lämnade in kläder som man inte vill ha typ Mickes gamla kläder mo ha ha (jag hade hans tillåtelse) sedan får man tillbaka lappar som man kan använda för att roffa åt sig kläder. När man valt kläder så går man till kassan där man får använda lapparna som pengar. Aldrig någonsin har jag blivit så exalterad av att ha 12 lila tämligen simpla lappar i min hand, dom höll jag hårt i. Jag fick mycket fin kläder enligt min egen mening. Ska försöka lägga upp lite bilder.
Så glad i hågen sitter jag nu här och vill varmt rekommendera att besöka en klädbytardag eller liknande. Det har blivit väldigt modernt på senare dar faktiskt och dyker upp lite varstans så håll ögonen öppna. Denna modepingla bloggar lite om just hållbart mode http://blog.svd.se/modebloggen/ och har även skrivit boken Modemanifestet – De stilsmartas handbok Jag har inte läst den själv men ska nog göra det.har däremot hört mycket gott om den! Skepp och hoj landkrabbor!

Kommentarer
Postat av: Rekomama

Why god whyyyyyy kan jag inte få mellanrum mellan raderna jag är sååå oteknisk DOOH. funderar på att byta bloggportal eller vad man nu kallar det.

2011-05-10 @ 11:57:58
Postat av: Nina

Alltid lika roligt att läsa dina kåserier

2011-05-17 @ 16:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0